torsdag 30. april 2009

>> Snakker vi slitt hår ?


Akkurat som i går, så hadde vi ikke skole i dag heller. Snakk om sløve lærere, eller er det en liten mulighet for at svineinfluensa er ute å går ? Ikke vet jeg, eneste jeg vet er at det er deilig med så masse fri ^^

Og for å ikke snakke om det fine været det har vært i Alta disse to siste dagene, masse sol og varme. Heeeerlig ! :D Jeg og kjære var forresten å gikk tur på båthavna i går og spiste softis i fin været. Det var kooos.

I dag derimot, har jeg endelig fått klipt håret mitt, og gjett at det var på tide. Både jeg og frisøren var ganske enige om at håret mitt var skikkelig slitt, og jeg måtte innrømme at jeg hadde vært litt lat med å bruke varmebeskyttende når jeg sletter håret mitt så mye som jeg gjør. Men late Therese skal bli flinkere i fremtiden, for vi håpe. Uansett, både jeg og alle andre ble kjempe fornøyd med resultatet. Så måtte gi litt ros til min flinke frisør, som jeg får så mange gode tips hos hver gang jeg er der.


Bilder fra softis - turen våres i går.

Bilder av ny sveisen min, hva syns dere?

- I dag er det forresten russe-dåp. Regne med det blir en hel del folk som skal ut å drekka i dag, om jeg ikke tar feil ?

tirsdag 28. april 2009

>> Sommerstemning


Nå må bare sommeren komme snart, har en helt utrolig herlig sommerstemning.

Skal bli deilig med masse sol og varme, kan bare ligge å late meg og slikke litt sol. Bare litt, er fordi jeg ser ikke noe grunn eller hensikt med å ligge foran sola hele dagen, jeg blir nemlig ALDRI brun. Uansett hvor lenge, har jeg aldri sett noe til brunfargen, eneste som popper frem er masse fregner i trynet (noe min kjære syns er utrolig søtt). Men det er uansett deilig å bare ligge foran sola.

Denne sommeren blir det nok ikke så mye sløvings sånn som den forrige, har nemlig planlagt å jobbe en måned av ferien eller noe, så jeg kan tjene litt penger. Må bare finne meg en passe sommerjobb, med en nokså god lønn som jeg kan leve av. Det burde vel ikke være så vanskelig, eller ?


Ellers har jeg hatt samfunnsfagprøve i dag, som jeg selv syns gikk ganske bra. Blir sikkert rundt en 4 eller 5'er regne jeg med. Uansett, all heder og ære går til min kjære som har tatt seg tid om kveldene og øve med meg. Han er så snill ^^

- Nå skal jeg derimot bruke resten av kvelden min på ikke annet enn slappings, slappings, slappings..

torsdag 23. april 2009

>> Vårtegn


Soundtrack: Manian - Welcome to the club


Som dere ser så har en del ting endret seg på bloggen min i det siste. Jeg har blant annet laget meg en ny header og skiftet litt farge, stil og slikt. Er faktisk ganske så fornøyd med resultatet, ble ganske vår - blomster aktig. Hva synes dere ?

Ellers, som dere sikkert har fått med dere, så har jeg hatt ganske så lite å skrive om den siste tiden. Er så kreativløs.. Kommer sikkert av all det dårlige været, all sørpen og regnet. Men det er vel bare et tegn på at våren faktisk er på vei; asfalten er kommet frem og ikke minst det milde været. Så med andre ord kan endelig dunjakker og tykke klær legges langt bort, og nye sommerklær kan bestilles. Sånn som kjæresten min sier, du skal ha nye klær hele tiden, får du aldri nok? Eller som pappa sa her en dag, det er mye man skulle ha hatt. Som sagt, det er vanskelig å få nok av klær og sko, det er bare et must.
Noe som delvis kan være vanskelig å skjønne for min kjære, som for det meste bare går med hettegenser og joggebukse.
- Anyway, Spring here I come ! ^^


tirsdag 21. april 2009

>> Fritime og hodepine


Soundtrack: Velvet - Radio star


Nå sitter jeg på skolen i en fritime, så med andre ord sitter jeg i det bråk kaoset, eller rettere sagt i rene krigen.
Det er forskjellige musikk fra hver en krok, og masse andre rare lyder man ikke helt kan sette ord på hva det er for noe. Nesten som man blir en smule gal, og det er ikke overdrivelse. Snart er jeg sikkert døv å slikt.
Noe annet jeg kan klage på i farta mens jeg er i gang, er luften i klasserommet. CO2 nivået kunne ikke ha vært høyere, det er så tett luft at man så si besvimer. Og for å ikke snakke om hodepine, det er uten tvil flere her enn meg som har hodepine, og tro hva det skyldes? Det værste av alt er at jeg må holde ut helt til klokken fire i dag. Can't wait.
- Egentlig trenger jeg ikke sitter her å jamre meg, det er jo bare å gå ut, yeey. Btw, jeg vil hjeeem :)

lørdag 18. april 2009

>> Dagens innkjøp


Dagen startet med at kattepusen min gikk malende rundt i senga og skulle absolutt ha kos. Etter kosestunden, sto jeg og kjære endelig opp og kunne dra til city (sentrum).

Brukte en del penger der da, som heller kunne ha vært spart. Meen, men dere vet jo meg; er det noe jeg absolutt må ha eller trenger så klare jeg alltids å skrape frem penger til å kjøpe det.



Så dagens innkjøp ble:

- Ett par finsko
- Ett par øredobber
- Katteshampoo
- En bok som min kjære kjøpte til meg ("i den skogen", av Harlan Coben)
.. Og litt potetgull å slikt til kveldskosen ^^

Ellers har vi akkurat klipt neglene til kattepusen, og dusja den. Selve dusjinga ble en våt og litt blodig atmosfære; den hva jo helt klin gal og skulle aboslutt vekk der i fra. Men det endte bra, så nå er den ren og pen, og ikke minst så lukter den godt. Forhåpentligvis tilgir den oss i løpet av kvelden. - Hah, den maler allerede !
Nå er det straks middagstid hos mine foreldre, see you soon peepz ;*

fredag 17. april 2009

>> Fredagskveld


Når jeg har det kjedelig kan jeg finner på mye rart, mildt sagt.

I dag etter ett besøk av min søster og mitt søskenebarn, fant jeg ut at jeg skulle ta noen interessante quiz på start.no.
Dette ble utrolig nok resultatene:

- Hvem er du i senga?
Den gode og ville: Du er vill i senga og er alltid med på å prøve ut ny ting. Du er veldig spennende og å ha med å gjøre.

- Hva blir du i ditt neste liv?
Jeg ble: wow, du ble et stearinlys. Det blir et kort liv!

(eh, fint å vite..)

- Hvem i verden er du mest lik?
Jeg ble: Angelina Joile - Du er pen, men ikke påvirk deg av andre.

Som du ser, jeg vet å finne tidsfordriv på en fredagskveld, av alle kvelder. Men er det ikke noe som heter Enjoy yourself? Haha :D

torsdag 16. april 2009

>> Love is in the air ♥


16. April
er min og kjære sin store kjærlighetsdag.
Det er nemlig datoen for den dagen da vi offiselt ble sammen, og det er hele 3 år siden nå..
Det er rart å tenke på at det bare har gått 3 år, når det føles som om vi har vært kjærester hele mitt 17årige liv. Han har liksom alltid vært der, og har alltid vært en stor del av meg. Nå i dag kunne jeg ikke ha tenkt meg ett liv uten han; for han er selve livet mitt, i vært fall en stor del av den. Er det da man snakker om ekte kjærlighet? You never know ..

Uansett, jeg var så søt at jeg hadde laget masse småe kjærlighets-kort til min kjære som jeg hadde gjemt rundt i leiligheten, og gjett at han ble smigret når han fant dem. Senere dro vi ut å spiste, og så skulle vi egentlig på kino men ble heller å lage en bløtkake sammen. OG for en gang skyld så ble faktisk kaka ganske god.
- Såe med andre ord, så endte dagen i en vellykket feiring med både kjærlighet, bløtkake og et glass Martini Asti :)